søndag 23. mai 2010

Mikke Mus

Thời gian qua!

Tida flyr!


Vi har et slags jubileum denne helga. Vi skal jo være her i to år, og nå har vi faktisk vært her halvparten av tiden alt.

Denne helga har vi bare koset oss hjemme i huset. Vi har vært late, Ester og Jenny har sett 24 episoder av Jul i Svingen, og vi har vært ute i varmen og spilt tennis både på lørdag og på søndag. Og så har vi lastet ned de siste låtene til tante Tine fra iTunes. Vi digger Wulff, og vi oppfordrer alle vi kjenner til å laste ned og sjekke ut disse sangene!


I går var Ester nede hos skredderen og hentet en badedrakt hun har fått sydd etter egen oppskrift. Mikke Mus badedrakt med øre-badehette. Skredderen synes drakta var så kul at hun fikk den gratis.

Som dere ser på bildet av Mikke så er skyggene temmelig lange fra lampene på murveggen. Det er fordi sola står nesten rett over hodene våre på denne tiden av året, og da blir det temmelig varmt her. For tiden er det mer enn 40 grader C i skyggen midt på på dagen.

Men det ser ut som regntiden endelig har kommet. Nå blir det vått her, og myggen kommer, men det er to bra ting som oppveier for dette:

For det første blir det mindre varmt, og for det andre så får vi strømmen tilbake. Vietnam har jo vannkraft slik Norge har, men Vietnam har mindre vann...

Nå som det ikke har regnet på lenge, må man spare på strømmen, og det gjør man på den enkle måten at myndighetene skrur av strømmen annenhver dag. Og det er vi leie av, for ingenting i huset virker uten strøm. Det går ikke an å dra opp i do engang uten strøm her hos oss.

Selvom regntiden starter så betyr ikke dette at det pøser ned hele dagen slik det ofte gjør i Norge. Her regner det i 5 minutter, veldig mye riktignok, men så er plutselig alt over og sola skinner igjen.


Neste helg skal vi reise til Kuala Lumpur i Malaysia for å feire bursdagen til mamma og Ester.

Tipper det kommer en liten stemningsrapport derfra.


Hen gap lai!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar