søndag 8. november 2009

Mrs. Norway

Xin Chau,

Vi tok en tur på Backbeach i dag. Stranda er griste, så vi rigget oss til på Dolphin Club, stedet der russerne fra Vietsovpetro tilbringer søndagene i bassenget. Når vi er på Backbeach avslutter vi bestandig dagen på Highland Coffee ved Imperial Hotel slik at mamma Tove kan få seg en skikkelig kopp kaffe. Og der var det liv og røre kan dere tro! Det viste seg at verdensfinalen i Mrs. World holdes på Imperial Hotel i Vung Tau, -av alle steder. Vi gikk selvfølgelig inn på Imperial for å finne noen misser, og misser fant vi!
Fra hele verden og fra 185 cm og oppover. Vi spurte Mrs. Pakistan om det var noen misser fra Norge der. Til slutt kom vi i prat med Mrs. Denmark og fikk henne til å få tak i Mrs. Norway for oss.
Og Mrs. Norway ble veldig glad for å møte noen fra Norge. Vi hadde en lang og hyggelig samtale med Mrs. Norway som er fra Sandefjord. Vi fortalte at vi bor rett ved, og inviterte henne hjem til oss. Så får vi se da, kanskje vi får celebert besøk til uken.

Nok en hendelse som føyer seg inn i rekken av merkelige opplevelser for familien Kittilsen i Vietnam.

Hen Gap Lai

1 kommentar:

  1. Hei dere i Vietnam. Så gøy å høre hvordan dere har det der borte. Dere må nyte sol og varme mens dere har mulighet. Her er det kaldt, vått, grått og mørkt. Skikkelig høstvær.

    Ella skriver:
    jæj gleder megtil å sedre ijen håper viskals se dere ivietnam hilsen ella, å emil, å lars erik.ella har blitt 7 år håper at dere får en fin jul

    SvarSlett