søndag 1. november 2009

Lac Long Quan

Xin Chàu på dere!
Lenge siden sist.
Vi har vært opptatt med å flytte i det siste. Det ser ut til at vi blir her lenge, og da er det mer trivelig å ha et hus enn en liten leilighet.
OBS-OBS! Ny adresse:
11 lot D, Lac Long Quan Street, Ward 2, Vung Tau City, Vietnam.

Huset thar fire soverom, så nå kan dere som kommer etter jul regne med å få bra overnatting hos oss.
Det er et lite plaskesvømmenedkjølingsbasseng i hagen, og det kommer nok til å være mye i bruk. For nå er regntiden over, og vi har sol hele dagen.
Vi spiser frokost ute, hanen hyler ute i gata og naboen øver trumpet kl. 7.00 om morran med dørene oppe. Riktig eksotisk! Det er noen tjuvradder i området, så vi har sikret oss alt vi kan mot innbrudd. Det er gitter på alle vinduene, og vi har innstalert alarm. I går fikk vi ny safe levert på døra av et par hyggelige karer på moped.
Dette er en merkelig gate med flotte hus i alle ulike stilarter blandet med skur og krypinn. Det løper griser rundt i gata, og naboen vår lever av å samle inn brusbokser. Før han sender dem avgårde, heller han tusenvis av bokser ut på gata og kjører fram og tilbake på dem med lastebilen sin. Bildet under ble tatt i går under hans siste brusbokssmæsjelastebiloverkjøring.
Det beste med å bo her er at mange av barna på skolen også bor her. Thai bor rett vedsidenav og Ugo, Anh og Kelly bor også rett i nærheten.

I går var vi i bursdagssleskap hos Erik som jobber sammen med pappa Per. Han og flere andre kolleger bor også i Lac Long Quan.
På festen var det også flere vietnamesere vi er blitt kjent med. Hun med den fine silkekjolen heter Nghoc, og vi har det veldig gøy sammen med henne. Helt til Nghoc er Nghoc.
Tilværelsen vår har endret seg de siste dagene. Vi har mange kjente rundt oss, og vi kan leke ute i gata. Deilig!
Nei, nå må vi ned å vaske litt gekkobæsj fra veggen på kjøkkenet.

Hilsen
Ster, J9, TåV og Pr

3 kommentarer:

  1. Hei dere heldiggriser...
    Ville bare si at vi synes det ser helt herlig ut i det nye bassenget deres! Og vi kunne nesten høre skramlelyden da vi så bilde av brusboksknuseren i nabohuset deres:)
    Nå har svineinfluensaen gjort sin anmarsj for fullt på Frydensborg. I skrivende stund så er Ella, Lisa, Mina, Ellinor og Ingunn nede for telling. Noen har blitt sykere enn andre, og det har slett ikke vært noen spøk! Her i nr 4 så er formen noe bedre i dag, og vi orker å lese mail og surfe på nettet:)
    Grynt grynt og ha det bra!

    SvarSlett
  2. Gratulerer med nytt hus og bedre plass. Ser at det byr på et noe annerledes nabolag enn hva som er tilfelle på Frydensborg i dag, men det kan jo hende noen er i gang med dette innen dere er tilbake :-)
    Håper dere får ha tingene deres i fred for langfingrede typer. Vi er fortsatt influensa-frie i Schønbergsvei, men det er et par i hver av klassene til guttene som er syke denne uka. Håper i det lengste at vi slipper unna svineriet. I dag har det snødd her, uten at det har blitt noe større av det. Selma var helt ellevill da hun kom ut i dag morges; første gang hun har opplevd snøen. Og det var heller ikke noe problem for Hanne Emilie å komme seg av gårde- dette er stas. Juleforberedelsene er i gang i byens butikker, men vi synes det er litt tidlig. Hvordan er dette hos dere, er det fokus på julefeiring der?
    Kos dere med solfylte dager, så håper vi det enten blir snø her eller litt mildere vær.
    Hilsen Myra-gjengen.

    SvarSlett
  3. Hei igjen.

    Lenge siden vi har vært inne og kikket her også.
    Gratulerer med nytt hus. Det høres veldig deilig ut. Større plass er noe flere trenger. Vi holder på å tenke og gruble på hvordan vi skal gjøre det her, og regner med å begynne med å utvide til våren.
    Kos dere fortsatt i varmen. Idag har Finn kuttet og stablet ved, så vi er klare til vinteren........

    Klem fra alle seks på Brattås

    SvarSlett